19 november 2018, Lezing: Shungite: Reis naar het oorspronkelijk ZELF door Rineke van der berg

Wanneer:
19 november 2018 @ 20:00 – 22:15
2018-11-19T20:00:00+01:00
2018-11-19T22:15:00+01:00
Waar:
Vuurvogel
Eemmeer 15B
1509 GL Zaandam
Nederland

Shungite, reis naar het oorspronkelijk ZELF

Rineke, samen met haar vriendin Lydia, reist af naar de Shungite groeve in Karelië Rusland en beland in een wonderlijke en magische wereld. Haar gevoelens en vermoedens over Shungite blijken waar en overtreffen haar verwachtingen. Van de man die dagelijks bezig is met Shungite ontvangt Rineke veel kennis. Zelfs de tolk had moeite met het vertalen van de gegeven informatie. Ze had nog nooit zo’n vreemd verhaal vertaald. Rineke verstond, nadat er een hartsverbinding was ontstaan, gewoon
de Russische eigenaar van de Shungite groeve zonder dat Rineke Russisch verstaat en/of spreekt.

Het grote geheim van deze helende Russische steen is (nog steeds) een groot wonder. Minimaal 2 miljard jaar geleden kwam deze zeer grote brok in Rusland neer. Toen waren er nog geen grenzen en zelfs geen atmosfeer. Toch bevat deze steen alle informatie van het leven zelf….hoe wonderlijk. Zou het kunnen dat het leven hier op aarde is ontstaan vanuit de Shungite? Al eeuwen zijn over dit gebied dorpen gebouwd en groeien er vele prachtige soorten bloemen en extreem grote paddenstoelen evenals een zeer bijzondere berk met een marmerachtige structuur. Daarnaast zijn de mensen die er wonen zeer gezond. Moderne ziekten komen hier bijna niet voor.

De informatie die Rineke tot zich heeft genomen daar in de Shungite groeve is met geen woord uit te leggen en geen pen te beschrijven. Maar waarom is dat dan zul je misschien denken? In de oorspronkelijke wereld is er geen oordeel, geen verwachting meer. Als daar bent in jou oorspronkelijke ZELF lossen alle taalbarrières op en gaat alles als vanzelf. Een nano seconde voorafgaand aan een gebeurtenis veranderd er al iets door jou aanwezigheid in de situatie….instant. Shungite is een steen die de alle informatie bevat van jou zelf toen je je nog heel en compleet voelde, en laat je herinneren wie je werkelijk bent.

Wat kan Shungite voor ons nu betekenen? Kan er juist in deze chaotisch tijd verlichting worden gebracht door middel van een kosmische steen die tegelijkertijd zeer aardend is?

Rineke gaat een poging wagen om doormiddel van verbinding in gelijkwaardigheid heldere informatie te kunnen doorgeven. Er zullen veel prachtige (natuur) foto’s worden getoond die je meenemen naar dit gebied en je te laten verbinden met de fantastische kracht van Shungite.

Laat je verassen door dit effect.

Rineke van den Berg is complementair therapeut, Alchemist en auteur.
Piet Kukler en Rineke hebben samen het mooie bedrijf Sundancer www.sundancer.nl
waar ook De Kleine Alchemist, Complementair Therapeut en de Webwinkel onder vallen.

http://www.sundancer.nl/

Dit bericht is geplaatst door para. Maak dit favoriet permalink.