Frits vd Blom, Voeding en fysieke degeneratie.

Voeding en fysieke degeneratie

Frits van de BlomTijdens deze presentatie komt het gedachtegoed van Weston Price, voeding en fysieke degeneratie, tandarts en kaakschirurg in het begin van de vorige eeuw ter sprake, compleet met veelzeggende foto’s, die hij destijds zelf heeft gemaakt. Price heeft in de jaren dertig een zeer uitgebreide studie gedaan bij een groot aantal inheems levende mensen, verspreid over de hele wereld. Hij was verrast door hun uitstekende gezondheid. Echter na overschakeling op onze geïndustrialiseerde voeding ging het met hen en vooral met hun kinderen in vele opzichten bergafwaarts. De uitkomsten van dit onderzoek zijn ronduit schokkend.
Naast het onderzoek van Weston Price komen een aantal belangrijke aspecten van de vetstofwisseling aan de orde. Daarbij zal duidelijk worden gemaakt dat wij nogal wat foutieve informatie hebben gekregen met alle gevolgen van dien voor onze gezondheid.
Consumenten, maar ook artsen en wetenschappers, zijn ongemerkt door desinformatie misleid.
Alle lezingen beginnen precies op tijd; binnen komen kan in alle gevallen vanaf een half uur van te voren. Kom dus ruim op tijd.

Maandag 21 november 2016 20:00 uur
Basisschool De Vuurvogel, Eemmeer 15b, 1509 GL Zaandam – ’t Kalf
Entree: leden gratis / Niet leden: € 10,- / 65+: € 8,-

 

bron: http://www.lichtvanzelf.nl/