Graancirkels, ufo ed

Terugblik op de lezing van 9 december 2013
Ufo’s, Aliens en Graancirkels met Theo Wierdsma

Theo begon met te zeggen dat hij iets meer ziet dan een ander. Uit zijn mond klonk het niet eens aanmatigend. In 2003 werd hij op de graancirkels geattendeerd. Daarna ging hij er naar op zoek eigenlijk om te weten hoe ze gemaakt werden (door mensen dacht hij). Ene Mike fietste op een morgen langs een korenveld en zag 3 witte gedaantes zwevend boven het graan. ’s Morgens was er nog geen graancirkel en ’s middags wel. Op een nacht zag een politieman drie wezens, waarvan er een verdween (leek opgelost) en later uit het niets weer verscheen.
In 1678 verscheen de eerste graancirkel in zuid-Engeland in Hartford.
Er zijn ook andere cirkels dan in het graan: bv. In Brabant in 2012 in de sneeuw, ijscirkels, zelfs op ijs van 1 cm dik, zandcirkels en zelfs onder-water-cirkels.
Zelfs in Engeland, waar de meeste voorkomen weet niet iedereen van het fenomeen. Ze liggen vaak op kruispunten van leylijnen, die je in kaart kunt brengen met een wichelroede. In de cirkels bevindt zich vooral als ze nog vers zijn een krachtveld, zelfs zo sterk dat een kristal “uit zichzelf” bewoog op zijn hand.
Anomalieën zijn afwijkingen in het graan, die altijd worden aangetroffen in een graancirkel.
In het jaar na een cirkel kun je vaak de rudimentaire vorm nog zien waar hij heeft gelegen. We noemen dat ook wel de ghost. Omdat het veld nieuw zaad heeft zou je zeggen dat er een verandering in de structuur van de grond moet zijn.
Heel vaak zijn de cirkels gemaakt met behulp van de gulden snede en als ze vanuit het heelal gemaakt worden wil dat zeggen dat die gulden snede heel universeel is.
Er werd een keer een cirkel verstoord, zodat hij niet meer goed zichtbaar was. Twee weken later lag dezelfde een paar kilometer verderop.
Op krachtlijnen bevinden zich vaak lichtbollen, maar ze spelen ook wel met helikopters
van het leger. De lichtbollen maken een magnetisch veld en de graancirkel valt er binnen een paar seconden in. Het filmpje dat zijn zoon had gemaakt van de drie lichten waar lichtbollen uitkwamen en Theo zelf op de voorgrond stond was zeer indrukwekkend. Theo gelooft dat we van uit de ruimte bezoek krijgen en dat ze via graancirkels communiceren met ons.
Zijn UFO’s aards of buitenaards? Bestaan ze en waar komen ze dan vandaan? Kunnen aardse toestellen zich al zo snel verplaatsen? Hij gelooft in medebewoners uit de kosmos, zoals hij de aliens liever noemt.
Theo heeft veel meegemaakt waardoor hij ons ook wil doen geloven in de bemoeienissen van buiten de aarde. Om ons te laten zien hoe zo’n medebewoner er uit kan zien, er zijn verschillende verschijningsvormen, heeft hij er een meegenomen, die hij later als medepassagier in de auto had gezet, maar wel in de gordel natuurlijk. Ik kon het niet laten er even een foto van te maken.
In deze lezing met de foto’s en filmpjes die Theo mee had vielen we van de ene verbazing in de andere. Een zeer bijzondere avond dus.

Theo Wierdsma reist al vele jaren elke zomer naar de graanvelden rondom Avebury in het zuiden van Engeland om er onderzoek te doen naar graancirkels die daar om onverklaarbare redenen al jaren verschijnen.

De schoonheid, de complexiteit en de geometrie van deze graancirkels en de snelheid waarmee ze verschijnen maakt het volgens hem onmogelijk dat ze door mensenhanden worden gemaakt. Tijdens zijn reizen maakt Theo Wierdsma prachtige luchtbeelden van deze grote cirkels. Door de jaren heen heeft hij ook spectaculaire beelden geschoten van ‘orbs’(mysterieuze lichtbollen) en ufonauten.

Theo heeft aldaar regelmatig UFO kontakt en zodoende is het voor hem mogelijk de boodschappen in het graan te decoderen.

 

Even voorstellenevenvoorstellen

Reeds vele jaren ben ik nauw betrokken geweest bij werkgroepen die zich bezig hielden met onderzoek naar channeling, dowsing, healing, frequentieanalyse, regressietherapie/hypnotherapie en ufo manifestaties.
Er kan zodoende gebruik worden gemaakt van mijn ervaring en advies op bovengenoemde aandachtsgebieden.

Tevens onderzoek ik en ontstoor ik woningen, o.a. op het gebied van aardstraling en elektrosmog. Een en ander gebeurt met behulp van geavanceerde apparatuur.

Verder heb ik in de loop der jaren veel onderzoek gedaan naar krachtplekken en leylijnen.
Zodoende kwam ik in aanraking met het fenomeen graancirkels.
De afgelopen jaren heb ik in Wiltshire (Engeland) veel krachtplekken en cirkels bezocht, onderzocht, gefotografeerd en gefilmd.
Naast het fenomeen graancirkels heb ik ook ervaring opgedaan met lichtbollen.
Deze lichtbol manifestaties zijn op foto en film vastgelegd. Het gaat hierbij veelal om uniek materiaal. Bovengenoemd materiaal is in boeiende graancirkellezingen verwerkt.

Theo Wierdsma
http://www.adapa.nl/

De url van de film van de avond door Frank Bonte: