Gre Kieft-Schoone – Psychometrie

Gré doet waarnemingen (psychometrie) aan de hand van foto’s en voorwerpen van levenden en dierbare overledenen. Ze begint en eindigt de avond met een eigen muziekje.
(Lezing van maandag 24 oktober 2016 20:00 uur).

Mijn naam is Gre Kieft-Schoone. Inmiddels is het zo’n elf jaar geleden dat ik door mijn leermeester van het eerste uur uur, Joop Popping, als het ware op het pad van de helderziende waarnemingen “gezet” ben. Iets waar ik nog altijd heel dankbaar voor ben, mede omdat ik er heel veel voldoening uit haal om mensen mee te kunnen geven dat er een “leven na dit leven” is. Daarnaast vind ik het mooi een stukje sturing, bemoediging, steun, dan wel troost te kunnen bieden.
Uiteraard voel ik, naast de voldoening, vooral een grote dankbaarheid aan mijn liefdevol team te weten mijn geestelijke begeleider of gidsen van “boven”. Zonder hen zou ik dit prachtige ‘werk’ absoluut niet kunnen doen.
Ongeveer acht jaar gelden ben ik lid geworden van Harmonia Zaanstad, een afdeling waar met liefde en in goede harmonie het gedachtegoed wordt gedeeld en uitgedragen. Bij Harmonia heb ik tijdens mijn ontwikkeling, middels cursussen, aldaar de kans gekregen een eerste keer voor de zaal te mogen staan. Zo heeft mijn werk zich stukje bij beetje uitgebreid en inmiddels sta ik regelmatig hier en daar voor een zaal.
Het is fijn om te werken aan de hand van voorwerpen en foto’s van levenden dan wel overleden dierbaren. Het is altijd weer bijzonder verschillende energieën te ervaren.

Ook verzorg ik huiskameravonden, hetgeen ik ook heel mooi vind te mogen doen vanwege de diepgang die er ontstaat en omdat je voor een iedere aanwezige ruim de tijd kunt nemen.
Ik hoop samen met mijn liefdevol team maandag 24 Oktober een mooie en zinvolle avond neer te zetten. Ik kijk er naar uit!

Een lieve groet van Gre

 

One thought on “Gre Kieft-Schoone – Psychometrie

  1. Wat vreemd dat ik niemand (met alle respect) ken.
    terwijl ik toch meer dam 30 jaren actief ben geweest binnen het Spiritueel Paranormale.

Reacties zijn gesloten.