Mei, van de voorzitter

Lieve mensen,
Het is weer mei. We gaan na maandag bezig met andere dingen dan ’s avonds naar de lezing. De tuin snakt naar onze aandacht zoals ons lichaam snakt naar de zon om de vitaminen, zoals zeker de d5 die we nodig hebben voor de botten, aan te vullen.

In september kijken we verder. Dat wil niet zeggen dat ons geestelijk leven de hele zomer stilstaat, want buiten en in de natuur en in de heerlijke zonnestralen op je huid, heb je al snel de neiging je gedachten te laten gaan over hogere dan de alledaagse dingen.

Zo aan het eind van een mooi seizoen is het leuk de lezingen nog even de revue te laten passeren.
September: We begonnen een heel nieuw seizoen met Psychometrie. Gertien van der Gracht kreeg hulp van Helpers, maar ze wist nooit wie de hulp bracht. Afwachten dus…
Oktober met de kruiden van Gerrit Koning. Hij wist er bijzonder veel van maar kon het niet allemaal kwijt op één avond.
November met Praveëta Timmerman, die alles over kleurentherapie kon vertellen. Vaak voel je je fijn bij de kleur die bij je past en dat kan op verschillende momenten een andere zijn.
December bracht ons de mantra-zing-avond met een enthousiaste Henry Marchall en zijn band: The Playshop Family. We deden allemaal euforisch mee en hebben een puike avond gehad.
Januari gaf ons door René van Diest piramidekrachten in zijn “open” piramide, mits we daar even in plaats namen.
Februari met Fung Shui door Hans den Hoed, die ons vooral uitlegde dat we volgens ons eigen gevoel ons leven moeten inrichten. Hij gaf wel een paar aanwijzingen.
Maart gaf Yvonne van Steen haar visie over Atlantis in deze tijd. De Atlantiërs hebben zich over bijna de hele wereld verspreid en overal hun sporen nagelaten in de vorm van piramides.
April was de maand met de Bachbloesems, besproken door Reine Lanning-Nienhuis. Bij elke onvolkomenheid in ons lichaam kan een flesje met Bachbloesems uitkomst bieden, maar we moeten eerst wel weten wat de oorzaak van de ziekte is.

18 Mei zal Thea Rusting haar waarnemingen doen. We kennen haar en weten dat het een interessante en ook mooie avond wordt, waarin ze zich concentreert met de Tarotkaarten. We kennen haar al een hele tijd en raden iedereen aan te komen.

Tot maandag!
Joop