Cursussen

Cursus Intuïtief schilderen met bijenwasverf en een elektrisch strijkijzertje

Origineel heet het Encaustic Painting, en is de eerste schilderkunst die we kennen.
Hars van de bomen en pigmenten uit de natuur werden vermengd. Op een vuurtje geplaatst voor de verwarming, Dit werd met spatels opgebracht op doeken en houten platen. Later zijn de andere verven ontwikkeld, meer over de cursussen kunt u lezen op mijn website www.encausticschilderen.nl

 

 


Cursus Tarot voor beginners door Frans Meulman

IMG_2172Dit is een introductiecursus Tarot waarin je de kaarten leert kennen en gebruiken.
Wat voor mij heel belangrijk is dat je de Tarot bekijkt vanuit het gevoel.

Tijdens deze cursus leer je de kaarten kennen en wat hun betekenis is, verder leer je diverse leggingen die je voor jezelf kunt doen maar ook voor een ander. Het mooi van de Tarot is dat een goed inzicht krijgt in je eigen kunnen en dat je gebruik gaat maken van je eigen inzichten.

Meer informatie op de website: www.fransmeulman.nl

 


Cursus Mediteren van Ger Mosman

2016-09-meditatieLeden van de Vereniging voor Parapsychologie mediteren vaak al jaren lang. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe je de aandacht bij de meditatie kunt houden en werkelijk “in meditatie” kunt blijven.
Want vaak, soms al na een paar minuten, komen de dagelijkse gedachten weer en raak je uit de meditatie. In de cursus mediteren (6 dinsdag avonden) leer ik je speciale adem- en aandachts-oefeningen en werken we met de chakra’s; Je leert je Heilige Plek te vinden en ik leer je “het Stille Alleen zijn” te ervaren.

Verder vertel ik je hoe je je Eigen Toeschouwer kunt worden zodat je niet zo snel door je eigen emoties zoals kwaadheid, angst, zorgen en verdriet wordt overgenomen.
Als je wilt kun je een Persoonlijke Mantra krijgen die je helpt om je aandacht er beter bij te houden door de dag heen. Na elke les kun je thuis oefenen met het onderwerp dat we behandeld hebben. Als je er vragen over hebt kun je die de week erna stellen.

 

2 thoughts on “Cursussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *