Lidmaatschap – contributie

Contributie

De contributie voor gewone leden bedraagt € 40 per jaar  tot wederopzegging. U kunt ook lid worden van de facebook pagina van de vereniging daar vinden de vooraankondigingen van de thema avonden plaats. Facebook pagina: Vereniging Parapsychologie Zaanstad.

Echtparen betalen samen € 54
65+ 1 lid € 36 / 65+ Echtpaar € 50

Entree voor niet-leden: € 10
Pariodiek voor leden gratis

Wilt u lid worden, geef dit door dmv formulier, klik hier.

Thema avonden

Gemiddeld een keer per maand is er een thema-avond.
Op zo’n avond komt een spreker een lezing verzorgen over een onderwerp uit de Parapsychologie of verwante gebieden, zoals Reïncarnatie, UFO’s, Psychometrie, Kirlianfotografie, Handlijnkunde en Astrologie of over Chinese geneeswijze, Bach Bloesem Remedies, Reiki, Intuïtie of een avond Mantra-zingen
De avonden zijn toegankelijk voor leden en niet-leden.
Ook kunt u zich aanmelden voor de avonden alleen voor leden. Voor het bijwonen van deze avonden wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Entree thema avonden

.niet-leden € 10,- (tenzij anders vermeld)

Avonden alleen voor leden

Regelmatig vinden er avonden plaats, uitsluitend voor leden.
In kleine kring wordt dan een onderwerp dieper en/of praktischer uitgewerkt onder leiding van een deskundige op het betreffende gebied.

Pariodiek

Elke maand (uitgezonderd de zomermaanden) ontvangt u de Pariodiek, het verenigingsorgaan. Hierin wordt vermeld de aankondigingen van komende lezingen, huisavonden, verslag van de vorige lezing en huisavond, informatie over boeken, muziek en de bibliotheek, ervaringen en andere bijdragen van leden en parapsychologisch allerlei. Uiteraard is er ook ruimte voor uw ervaringen en gedachten.