Mei

Lieve mensen,

Zo aan het eind van een seizoen is het leuk even terug te kijken. We hebben weer hele mooie lezingen gehad en als je ze nog even de revue laat passeren weet je weer waarom we het allemaal doen. Het geeft ons ook nieuwe moed om voor volgende seizoenen het programma samen te stellen.
Voor volgend seizoen zijn we natuurlijk klaar en het resultaat vind je verderop in deze Pariodiek. Wij van het bestuur vinden het programma zeker de moeite waard om lid te zijn (of te worden) van onze Vereniging.

Nu nog even iets over het seizoen 2013/2014
In september deed Simon Bakker Waarnemingen. Hij deed het aan de hand van beeldjes die we normaal in de kamer of waar dan ook hebben staan. Simon vertelt op zijn enthousiaste Amsterdamse manier en ging kwinkslagen niet uit de weg. Tegen mij zei hij dat ik mijn borststreek in de gaten moest houden, waar ik twee maanden later pijn kreeg en nu een stel pillen moet slikken om alles rustig te houden.
In oktober kwam Riny Boll ons vertellen over Regressie-Reïncarnatie-Therapie. Vooral na de pauze werd het een zeer boeiende avond, toen ze ons meenam naar een rustig plekje, waar we later altijd nog eens naar terug kunnen gaan.
In november liet Guido Fassaert ons omgaan met straling. Het is beter niet daartegen te vechten, omdat het er nu eenmaal is. Er zijn elektronische apparaatjes, waarmee we de negatieve straling kunnen omzetten naar positieve straling, die we zelfs nodig hebben.
In december kwam Theo Wierdsma ons vertellen over UFO’s, graancirkels en wat hij persoonlijk had meegemaakt met die UFO’s en lichtbollen.
In januari vertelde Marlies van der Horst over haar werk als stervensbegeleidster. Ik kan me voorstellen dat mensen veel aan haar hebben, als ze het moeilijk alleen kunnen.
In februari kwam Joke Lancaster om ons meer te vertellen over Wicca. Het was wel jammer dat ze te veel in nevelen gehuld liet.
In maart deed Netty Koele waarnemingen. Ze deed het op een rustige, warme toon en opende bij menig aanwezige de ogen.
In april gaf Bob Coppes de lezing over Bijna Dood Ervaringen. Bij hem kon je goed merken dat doordat hij met BDE bezig was hij ook over andere dingen des levens had nagedacht. Een zeer boeiende avond.
In mei komt Katherina Bornefeld met klankschalen om ons healing te geven, zodat we er hopelijk de hele zomer weer tegen kunnen.
Ik wens jullie een hele mooie zomer ook als je 12 mei niet komt.

Joop