Andre Stelling, 16 april 2018, Psychometrie a.d.h. van meegebrachte voorwerpen

Mijn naam is André Stelling en ik ben getrouwd met Monique en heb twee lieve kinderen. 

Mijn gevoeligheid heb ik altijd al gehad. In mijn jongste jaren leefde ik op een natuurlijk intuïtieve manier en ervoer de vreugde, het verdriet of de boosheid van mensen in mijn nabijheid. Ook voelde ik mensen om mij heen die overleden waren. Ik had echter geen idee hoe ik daar als kind mee om moest gaan en stopte uiteindelijk deze gevoelens weg omdat ik mijn ervaringen niet kon delen met de mensen in mijn directe omgeving.

Ondanks het onderdrukken van mijn gevoeligheid ben ik altijd geïnteresseerd gebleven in diverse vormen van mystiek zonder nu precies te weten waarom dat zo was. Ik leerde als tiener te mediteren en beoefende de grondbeginselen van hatha yoga. Later bleek dit een solide basis te zijn voor mijn verdere ontwikkeling. Ook had ik een grote interesse in de mogelijkheden van het “helen” van andere mensen op een alternatieve manier.

Na diverse jaren in het bedrijfsleven actief te zijn geweest werd de drang om meer te doen met mijn gevoeligheid en andere mensen te ondersteunen steeds groter. Dit werd versterkt door diverse persoonlijke ervaringen in mijn leven en ik besloot om cursussen te gaan volgen om mijn intuïtie verder te ontwikkelen. Als gevolg hiervan behaalde ik o.a. het Reiki meesterschap volgens het Usui Shiki Ryoho. Uiteindelijk kwam ik terecht bij José Gosschalk en heb onder haar begeleiding mijn mediumschap ontwikkeld. De door haar opgerichte driejarige opleiding Academie voor Mediumschap heb ik afgerond en oefen mijn mediumschap uit in mijn mediumpraktijk te Krommenie.

Omdat ieders persoonlijke ontwikkeling mijn inziens oneindig doorgaat en mijn verantwoordelijkheid om als medium te werken groot is, neem ik minimaal één keer per jaar deel aan een lesweek aan het Arthur Findlay College te Stansted in Engeland waar ik les krijg van de beste mediums ter wereld.

Bron: http://www.andrestelling.nl