René Emmerich, Psychognomie

De Psychognomie is ontwikkeld door wijlen professor Paul Bouts uit Belgie en gebaseerd op de leer van de oude Phrenologen. Het is een bijzonder complete en snelle methode om mensen nagenoeg foutloos te analyseren.

Vooral de schedelvorm en de schedelbouw plus de vorm van de ogen en wenkbrauwen, de vorm van de neus, de mond, de kin en kaak en de oren zijn de basiselementen voor een snelle en effectieve analyse. Het complete gelaat dus!

U leert wat een mooie koepelvormig bovenhoofd betekent. Maar ook een puntvormig of plat bovenhoofd. Wat betekent een mooi bol achterhoofd of een totaal vlak achterhoofd? Wat zegt een breed of smal hoofd boven de oren en voor de oren?

U leert alle geheimen van uzelf en uw medemensen kennen op een gemakkelijke, plezierige maar wel zeer doeltreffende manier van Wally Zweiphenning, de leerling van Rhené Emmerich, de enige echte laatste gediplomeerde leerling van professor Bouts. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op dit en ander gebied.

Het kennen van deze zeer effectieve methode is een must voor iedereen, omdat men altijd met mensen te doen heeft. Speciaal geschikt voor leraren, coaches, zakenmensen, therapeuten en mensen uit het bedrijfsleven.

2 thoughts on “René Emmerich, Psychognomie

  • Goedemiddag Trudy,
   Ik neem het op met Yvonne en laat het je weten.
   Groetjes,
   Willem

Reacties zijn gesloten.