Rene van Diest, piramides

Terugblik op de lezing van 19 januari 2015 Piramidekrachten met René van Diest

foto-piramideRené had ruim op tijd willen zijn om zijn piramide in elkaar te zetten en zijn andere spulletjes ten toon te spreiden. De drukte in het verkeer deed hem een beetje de das om, maar alles kwam in orde. Iets te laat begonnen we met de avond.
De piramide stond te pronken voor in de zaal en we werden uitgenodigd er in plaats te nemen. Je zou dan meteen kunnen beginnen met je meditatie, terwijl je normaal toch zo’n 6 minuten voorbereiding nodig hebt om er mee te kunnen beginnen. Dat kan de kracht van de piramide voor je doen.

Van kinds af worden we opgevoed voor de maatschappij, niet voor onszelf. Het kind in je mag weer naar voren komen, wordt steeds belangrijker in deze nieuwe tijd, waarin alles verandert.
René ontwikkelde een voorliefde voor bouwkunde en dan vooral voor de oude. Dan kom je al snel uit bij piramides. Hij maakte kleine piramides, natuurlijk met de juiste verhouding ten opzichte van de afmetingen van de grote. De MDF die hij gebruikt voor de ribben is gedematerialiseerd, vanwege de formaldehyde die er in verwerkt is. Verder is MDF zeer geschikt omdat het niet krom trekt.

Zijn (voor)gevoel liet hem bijna nooit in de steek zodat hij mensen vaak kon helpen. Het bouwen van de piramides is ook zo’n hulp voor mensen.
Over gevoel gesproken: vroeger leefden er mensen met een spirituele ervaring, terwijl er nu spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring. We groeien allemaal naar hogere lagen.

Op 21 december 2012 gingen we naar een andere wereld, naar een wereld die we nog niet kennen. Van 2012 naar 2040 vinden de grootste veranderingen plaats.
(voor onze internetgebruikers zie: 12december2012.nl)

Alles is opgebouwd uit energie.
Er zijn ook piramides op de maan en die in Bosnië zijn al 25000 jaar oud, terwijl die in Egypte nog maar 15000 jaar oud zijn. In later jaren zijn ze pas gebruikt als graftombe, de farao’s zijn nog geen 15000 jaar geleden gestorven.
De Merkaba of Levensbloem vinden we overal in oude culturen. Hij geeft kracht en helpt bij meditatie.

Tegenwoordig worden veel kinderen geboren met ADHD, wat weer onderdrukt wordt met ritalin. Maar de kinderen zijn hooggevoelig en moeten de toekomst maken.

Als je je eigen tuintje hebt en je eigen groentes verbouwd, moet je met zaad beginnen wat misschien gemanipuleerd is. Leg het twee dagen onder de piramide en het is weer in zijn oorspronkelijke staat.
Je kunt ook met je gedachten fruit en groenten gezond maken, maar je moet dan de juiste structuur indenken, terwijl het in de piramide vanzelf gaat.

We deden een oefening, waarbij na enig denkwerk en concentratie een vinger wat langer werd. Daaraan kun je zien dat we zijn ontstaan uit het niets. Je kunt met je denkkracht ook beter worden, kijk maar naar de Germaanse Geneeskunde. Alles is energie: als we het goed aanpakken in een botbreuk in twee minuten genezen.

De piramide is een gereedschap, iedereen kan hem maken. Maar het moet met dezelfde verhouding van maten en hoeken, zodat je dezelfde frequentie ontvangt die goed voor ons werkt en die ook met ons samenwerkt.
De piramide is een krachtcentrale. René is bezig met een apparaat om stroom op te wekken. Hij noemt het geen perpetuum mobile omdat de energie uit de kosmos wordt toegevoegd en een perpetuum mobile wordt geacht zichzelf aan de gang te houden, wat dan ook niet mogelijk is.

Het was een interessante avond, maar als iedereen alles geloofde wat René vertelde zouden er meer piramides over de toonbank gegaan zijn.

Joop

– – – –

Iedereen kent de piramide van Cheops, het zevende wereldwonder, en bovendien de grootste piramide die we in de wereld kennen. Er zijn talrijke aanwijzingen dat de piramide van Cheops ongekende piramidekrachten bezit. De grote piramide is gebouwd volgens de geometrie, wat inhoudt dat alles in verhouding exact klopt.
Verder is er gesteld dat de piramide van Cheops op grond van deze geometrie een model kan zijn geweest, dat de omtrek van de aarde voorstelde, waarbij de afstand van het grondvlak tot de top de relatie tot Noord- en Zuidpool vertegenwoordigde en in verhouding de afstand tussen de aarde en de maan.
René heeft deze verhoudingen overgenomen en maakt zijn eigen Piramides. De krachten die je daarin kunt opdoen geven een idee welke de grote piramides je konden (en nog zouden kunnen) geven.
Hij geeft workshops, waarin hij vertelt over die piramidekrachten en waarin hij je die krachten laat meemaken in zijn zelfgemaakte piramide.
René kan heel veel vertellen over de interessant objecten uit een ver verleden, die we niet alleen in Egypte vinden maar in de landen waar oude volken met oude beschaving hebben geleefd en gewoond.

Rene van Diest, Ik ben Coach, Innovator, Inspirator en Visionair.

Je kan mij het beste omschrijven als iemand die altijd een duidelijk doel voor ogen heeft, ondernemend is en er altijd voor gaat. Ik sta altijd open voor leuke uitdagingen en vind het geweldig om mensen te helpen met een bewustwording. Er is meer dan de meeste mensen denken of denken te weten.

Mijn kernwoorden: Meditatie, Spiritualiteit, Visualiseren, Bewustzijn, Inzichten, Liefde, Natuur, Mensen Helpen.

Een ander specialisme van mij is het vervaardigen van krachtige piramides.
Door gebruik te maken van de heilige geometrie van de schepping heb ik een piramide geconstrueerd die, zodra je er zelf in gaat zitten, direct in verbinding brengt met de oerbron, het universum, het heel-al, al wat is, het licht en de liefde.
Het is ongelofelijk te zien en te ervaren wat het met mijn klanten doet, zodra ze in de piramide gaan zitten.
Blokkades worden doorbroken, chakra’s en auravelden komen weer in een natuur balans.

bron: http://www.renevandiest.nl/

2 thoughts on “Rene van Diest, piramides

  1. Pingback: In de glazen bol: piramidekrachten | De Orkaan

  2. Hallo, hoe moet men deze heilige geometrie respecteren? welke graden moet men gebruiken, stand, oost- west? Welke materialen zijn belangrijk? is bamboo goed of is het beter met koperdraad te werken? Alvast bedankt

Reacties zijn gesloten.