Yvonne van Steen, Atlantis

Terugblik op de lezing van 16 maart 2015 Atlantis met Yvonne van Steen.

Yvonne was in 2002 in Santorini. Ze herkende daar dingen alsof ze in Atlantis was.
Haar fascinatie voor Atlantis is toen begonnen. Is Atlantis aardse waarheid of is Atlantis mystiek? Er zijn veel veranderingen gaande na 21-12-2012, maar ze komen geleidelijk. Steeds meer mensen zijn tegenwoordig heldervoelend, helderwetend en/of helderziend. Daarom wilde ze bij de GGZ binnen komen om te helpen met de kinderen. Maar dat werd van hogerhand tegengewerkt.
Kinderen zijn gevoelig, maar dat stopt door de opvoeding. De kinderen kunnen daar niet mee omgaan. Er zijn kinderen en volwassenen die denken van Atlantis te komen.
Plato heeft veel onthuld over Atlantis. Hij wist bijvoorbeeld dat het in concentrische cirkels gebouwd is.
Hij schrijft ook over Liefde, Respect en Volmaaktheid in Atlantis.
atlantis_01Yvonne heeft stenen meegenomen van Santorini en kan daarmee cliënten helpen. Ze had twee appels mee, waarin ook concentrische cirkels te zien waren, niet alleen in graancirkels. Ze had er zelfs een waarin het 24ste Runeteken te zien was.
We gaan als mensheid op aarde naar een hoger plan, een hogere dimensie. Is Atlantis aards of kosmisch?

Toen het land Atlantis verdween zijn de Atlantiërs verspreid over de hele wereld. Op Malta en zeker op Santorini vinden we energieën van Atlantiërs. Onder de linker poot van de sfinx in Egypte liggen papyrusrollen. Toen Yvonne haar hand in een spleet bij een piramide stak kreeg ze een schelp in haar hand.
Wij hebben in ons lichaam kristalcellen, die we kunnen ontwikkelen door op blote voeten op zeezand te lopen. De nagels helpen daarbij. Over kristallen schedels, die ook in Atlantis zijn gebruikt, wordt gezegd dat ze de sleutels zijn voor de toekomst van de mensheid. We moeten helderder van geest worden. Om in het heden een plek te zoeken voor de nieuwe wereld moeten we het verleden onderzoeken en zo Atlantis weer vinden. In het museum van Maori’s zien we dat in hun cultuur ook veel concentrische cirkels worden gebruikt. Op Paaseiland vinden we ze ook.
We vragen ons wel eens af hoe de grote stenen voor de Hunebedden zijn verplaatst, maar de steen was kilo’s lichter op een krachtplek. De stenen voor de piramides zijn met gedachtekracht omhoog gehaald. Atlantis is overal ook in ons. Dolfijnen waren er in de tijd van Atlantis ook al. Yvonne had contact met dolfijnen. Demente mensen moeten aardse dingen loslaten om over te gaan naar de volgende fase 3 in hun bestaan. We gaan in de toekomst niet makkelijker leven maar breder.

atlantis_02

Een fictieve kaart van Atlantis uitgegeven door Athanasius Kircher (Amsterdam, 1665). Hier is het noorden onder en het zuiden boven. Links is Spanje nog zichtbaar en rechts Amerika. (Van Wikipedia)

Yvonne heeft in Pompeï tekens gemaakt die ze op kleitabletten, in de piramide in Bosnië en in het museum in Malta terugvond. Overal vindt ze concentrische cirkels. In een hotel in Tenerife fotografeerde ze lichtbollen. Worden die gemanifesteerd door dierbare overledenen? Ook in Klein-Lourdes kreeg ze die op de foto, nadat ze in stilte had gevraagd of Klein-Lourdes verbonden was met het Lourdes in Frankrijk, als was het een bevestiging. We mogen de geesten van dierbaren niet oproepen, maar we mogen ze wel beleven en waarderen.

De lezing was interessant al leek het wat onsamenhangend, maar heel veel gegevens wezen in dezelfde richting. Het was daarom niet makkelijk bij te houden. Het enthousiasme van Yvonne was bijzonder aanstekelijk.
Joop

Voor Yvonne van Steen is Atlantis in onze huidige tijd weer meer en meer voelbaar. Door haar mediumschap heeft ze via channelingen, influisteringen en handreikingen van Atlantis-entiteiten veel informatie over het oude Atlantis doorgekregen. En op haar vele reizen langs allerlei krachtplekken wordt Yvonne door deze Atlantis-entiteiten begeleid. Veel mensen resoneren volgens haar momenteel met de energie van het oude Atlantis. Yvonne heeft ontdekt dat er een zoektocht gaande is naar mensen die de aarde naar een hogere trilling kunnen brengen. In de lezing zal ze uitleggen welke rol krachtplaatsen, graancirkels, kristallen, kristallen schedels en eenhoorn-energie daarbij spelen.

Yvonne heeft vele reizen naar krachtplaatsen gemaakt, o.a. Griekenland, Egypte, Jordanië, Engeland en Frankrijk. Ze wordt op deze reizen begeleidt door Atlantis-entiteiten.

Volgens Yvonne kunnen we ons bewust worden van de magische krachten van weleer. Er is een zoektocht gaande naar mensen die willen helpen om de aarde naar een hogere trilling te brengen.

Yvonne van Steen

yvonne nsYvonne van Steen (Rotterdam 1957) is helderziend, -horend, -voelend en -wetend. Sinds 2000 heeft ze heeft een therapiepraktijk voor o.a. psychotherapie, coaching en begeleiding van hoogsensitiviteit onder de naam Praktijk Rayvar. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops.
Yvonne is ook medium. Als kind ontdekte zij al dat er meer was tussen hemel en aarde en kon ze “meer zien en ervaren wat niet zichtbaar of tastbaar was” en dacht dat iedereen dit had. Wat voor Yvonne het werken in haar praktijk compleet maakt, is dat zij ook vanuit haar mediumschap nog dieper mag werken met mensen. Die ontwikkeling gaat nog steeds door en er komen steeds weer “nieuwe mogelijkheden” bij die ze MAG gebruiken ter ondersteuning.

bron:http://www.skyhighcreations.nl/

One thought on “Yvonne van Steen, Atlantis

  1. Ik raak steeds meer verbaasd. Dat ik niet de enige ben die er zo ook overdenkt. Zie in jou verhaal veel raak vlakken waar ik zelf nu in de kinderschoenen sta. Ben aan het leren voor hypnotherapie en coaching. Ik wil aarde naar hoger niveau brengen. En ik heb een eigen krachtplaats! Hier ram in de bossen. Een zeer diep dankbaar gevoel ervaar ik nu. Ben op de juiste weg!

Reacties zijn gesloten.